Om MILDERUM

Annette Tetsche

Mit navn er Annette Tetsche, og jeg er indehaver af butik MILDERUM, som er en webshop med bolig interiør og livsstil produkter.

Jeg er 54 år gammel, og jeg bor i Gandrup sammen med min mand Niels. Jeg arbejder til dagligt som frisør, hvilket jeg har gjort i mange år.

Indretning har altid været en passion for mig, og for nogle år siden begyndte jeg at dele ud af mit hjem på instagram.

Det at dele ud, af de tanker og overvejelser, jeg selv gør mig ved min indretning, har jeg senere valgt at drive videre over i MILDERUM. Du finder derfor her, alt det jeg holder af.

Indretning

Ideen med at starte MILDERUM kom efter, at jeg i mange år har haft en stor interesse i bolig indretning, og en stor passion for interiør.

Jeg har selv haft æren af at få lavet 4 bolig reportager af vores hjem. Og det har været super spændende og lærerigt.

Min vision med MILDERUM er at finde unikt, bæredygtigt interiør som vil kunne glæde jer, og samtidigt skabe hygge i jeres hjem.
Jeg sætter stor pris på dansk håndværk og design, og elsker keramik, så det bruger jeg en del tid på at finde. Jeg finder inspiration på Instagram, på messer i kbh og hos små keramikere.

Jeg elsker at finde skønne ting, som jeg selv gerne vil indrette med, og håber at kunne inspirere jer. Du kan bl.a. finde mig på instagram profilen @annettetetsche.

Med disse ord byder jeg dig velkommen på webshoppen!

Kh Annette